Online video voor Channel Management

Lokaal invulling geven aan wat je landelijk wilt uitstralen.


Voor OEM's, importeurs, retailketens, sportbonden en worldwide companies.

New toolkit on the block.


Met dit Video Platform biedt de Channel Manager zijn partners en afnemers een video waarin zij zélf hun eigen identiteit en boodschap leggen. Een professionele - door de centrale organisatie vormgegeven - video die door partner of afnemer zélf aangepast, gepersonaliseerd en verrijkt wordt. Binnen één minuut, zonder benodigde kennis, zonder tussenkomst van een studio.

Waarom?

Het probleem bij veel channel acties is de afname van communicatiekracht in het tussenkanaal. Marketeers bij centrale organisaties hebben weliswaar markt- en marketingkennis, maar zonder medewerking van het tussenkanaal wordt niet het maximale uit de investering gehaald.


En daarom maken we het de mensen in het tussenkanaal extreem gemakkelijk. Drie situaties waarin je mogelijk iets herkent:

 

#1 Marketing. Hoe krijg je resellers zover dat ze nou net joúw marketingboodschap omarmen, er iets mee doen en hun doelgroepen ermee in beweging zetten? Lang niet alle marketingactie's worden door het tussenkanaal op de gewenste manier opgepikt, laat staan krachtig doorgezet. De boodschap verwatert of blijft liggen.

 

#2 Corporate Communication. Hoe verspreid je als internationaal hoofdkantoor je boodschap wereldwijd over alle landen, waarbij elk land of vestiging zijn lokale identiteit erin legt? Dat vraagt veel van de channel of landenmanagers; veel tijd en moeite, hoge kosten. 


#3 Sponsoring en funding.

Hoe bind je als sportbond of maatschappelijke organisatie lokale verenigingen of afdelingen aan je visie en strategie? Zij willen hun sponsoren, leden of fans graag persoonlijk aanspreken. In hun eigen taal, met een eigen boodschap, op lokaal niveau. Om dat naadloos in de visie en strategie te laten vallen, vergt commitment. What's in it for them?
Kracht en effect van marketinguitingen nemen af in het tussenkanaal.

Oplossing


Nieuwe videotechniek gebruikt het tussenkanaal als springplank voor de boodschap.

Niet elke reseller, vestiging of club heeft de kennis, capaciteit en middelen om een eigen hoogwaardige video te laten maken.


Dat hoeft ook niet meer...


Vanuit één 'Master Video' (commercialkwaliteit) kan elke lokale entiteit (reseller, franchisenemer, eigen winkel, sportvereniging, etc.) zijn eigen hoogwaardige video - met eigen identiteit en specifieke boodschap - genereren.


Voor hun eigen markt kunnen zij de centrale boodschap met eigen kenmerken, naam en logo, speciale aanbiedingen, etc. verrijken en personaliseren. Zelf kunnen ze het verspreiden via hun lokale kanalen. Met behoud van professionele uitstraling én binnen de grenzen die de centrale organisatie aan de video meegeeft. De regie ligt dus nog steeds bij de centrale organisatie.


Geavanceerde datageneratie geeft de centrale organisatie realtime inzicht in het rendement van elke entiteit in de channel.

Kracht en effect van marketinguitingen nemen toe in plaats van af.

Tijdrovend, duur en niet te doen? Normaal gesproken wel. In dit concept niet.


De mogelijkheid om vanuit één organisatie een heel netwerk van afnemers en partners een 'eigen' video te laten samenstellen? Het verlegt de grenzen van (marketing)communicatie. Het vergroot het bereik, de doeltreffendheid en de binding met partners en afnemers. 


Voor meer info, check de pdf hieronder.Show me the works!


 Het concept in werking zien? Dat kan, neem contact met ons op voor een live demo.

Mail naar info [at] studio-i.nl of gebruik dit formulier.


Contactformulier

 
 
 
 
 
 

Wat gebeurt er nadat je op [Verstuur] hebt geklikt? Dan nemen we binnen twee werkdagen contact op om vragen te beantwoorden. Je gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.

Studio Interactive is specialist in interactieve video

Start moving your audience!


© Copyright Studio Interactive 2016-2018

All Rights Reserved.