eLearning Overgang

Werk & Overgang.

Interactieve eLearning voor vrouwen (45-60)

en hun leidinggevenden.

Interactieve Video Learning over de Overgang

Ontwikkeld ism. Hogeschool Utrecht, Zilveren Kruis en Kenniscentrum Overgang

Interactieve Video Learning die inzicht geeft in de Overgang

Je leert waaraan je deze levensfase kunt herkennen, welke facetten de aandacht vragen, hoe je het onderwerp bespreekbaar maakt in privé- en werkomgeving en regelt wat nodig is voor gezond leven en werken in en na de overgang.

 

Over de overgang wordt nog steeds niet of nauwelijks gesproken. Terwijl er bijna 2 miljoen vrouwen op dit moment in de overgang zijn. Het merendeel daarvan werkt. Deze levensfase heeft impact op vrouwen en op hun (werk)omgeving.


In dit interactieve videoprogramma neemt Sandra je mee langs een aantal facetten van de overgang. Je kiest zelf waar je meer van wilt weten. Je kunt je opgedane kennis testen en bepaalde onderdelen nog een keer bekijken.


Sfeerimpressie

Wat je wilt weten over de overgang, handig en inzichtelijk aangereikt.Voor wie?

Voor iedereen die meer wil weten over de overgang als levensfase.


Waarom?

Elke vrouw komt in de overgang; het is een natuurlijk proces. De leeftijd waarop het begint, wat en hoeveel je ervan merkt en wanneer het over is, verschilt van vrouw tot vrouw. De eerste symptomen zijn vrij vaag en komen en gaan. Vrouwen - en ook zorgprofessionals - hebben de neiging om die toe te wijzen aan andere factoren, zoals bijvoorbeeld stress, drukte, puberende kinderen of kwakkelende ouders. Het herkennen en erkennen van deze levensfase is belangrijk voor vrouwen en hun omgeving.


Deze Video Learning is een interactief hulpmiddel. De gebruiker leert over de symptomen, de impact van de overgang op werk en gezondheid en wat nodig is om vitaal en gezond te leven en te werken. De thema's die aan bod komen:


  • Symptomen
  • Hart en bloedvaten
  • Opvliegers
  • Werk en Overgang
  • Leefstijl
  • Menstruatie
  • Stress en slapen
  • Vervroegde overgangAls ondersteuning voor werkgevers

Organisaties kunnen de Video Learning aanbieden aan hun medewerkers. Dat kan als op zich zelf staand instrument en als onderdeel van het OVER! interventieprogramma.


Voor HR is de peilstokfunctie interessant. Deze geeft een realtime rapportage van alle gemaakte keuzes. Zo zie je in één oogopslag waar de informatiebehoefte van medewerkers ligt. 

Dashboard interactieve verzuimvideotraining
Nulmeting interactieve verzuim videotraining
Score interactieve verzuim videotraining
Gekozen gesprekken interactieve verzuim videotraining

Functies en prijzen

Basisfuncties

Elke installatie van de Video Learning heeft minimaal de volgende functies. Tarieven zijn afhankelijk van de grootte van de organisatie waarvoor de vLearning wordt ingezet. Tarieven gaan per organisatie, ongeacht het aantal medewerkers.

< 250

medewerkers

250-1000

medewerkers

> 1000

medewerkers

24/7 beschikbaar, op elk device

Mogelijkheid om op het eigen domein te plaatsen, bijvoorbeeld in een webpagina op het HR-portaal of intranet (geen extra kosten)

Praktische tips. Bij verschillende onderwerpen wordt er verdiepende content aangeboden. Aanklikbaar vanuit de juiste scène en verschijnt in een tekstkader


Downloadable booklet met alle inzichten en tips uit de training. Inclusief een actieplan voor meer energie

Interactieve kennistest

Prijs:

1750

2750

4250

Add-ons

Bepaal zelf hoe uitgebreid de Video Learning voor jouw organisatie wordt. Uitbreidingen kunnen ook achteraf worden toegevoegd.
Content op maat. Integreer je eigen (bedrijfsgebonden) informatie in de vLearning. Specifieke verwijzingen naar vertrouwenspersonen, interne programma's, etc. kunnen worden verwerkt onder of in plaats van de praktische tips

+ 2500

+ 3250

+ 3950

In eigen huisstijl (eigen look & feel met bedrijfsnaam, logo en kleuren)

+ 750

+ 950

+ 1150

Peilstokfunctie Data Insights: database met managementrapportage (statistiekenpagina met o.a.: aantal gebruikers, grafische weergave van gekozen thema's en antwoorden, aantallen deelnemers per periode, scores per thema, etc. Inclusief Quick Dive Reporting*)

+ 1500

+ 2500

+ 3750

*) Met Quick Dive Reporting© wordt er direct naar het juiste fragment in de film gesprongen zodra een statistiek (vraag of antwoordmogelijkheid) in het dashboard wordt aangeklikt. Een apart venster met het juiste filmfragment verschijnt over de managementrapportage en de film start meteen, vanaf de juiste seconde in de betreffende scène. Zo zie je meteen welke scène ook alweer bedoeld werd.Prijzen zijn in euro's, exclusief 21% btw en geldig in 2019. Een gebruikslicentie wordt verstrekt voor één jaar. De opvolgende jaren zijn substantieel goedkoper (66% voor het tweede en 33% voor de overige jaren). Kijk op deze pagina voor de gebruiksvoorwaarden (link).


Hogeschool? Dan gelden gunstiger tarieven en voorwaarden; klik hier

Implementatie makkelijker dan gedacht

De techniek die we binnen Studio Interactive gebruiken laat zich heel gemakkelijk implementeren. Het enige dat nodig is, is een internetverbinding en een webpagina waar je medewerker de video kan bekijken. Dat is alles. Kies je ervoor om de Video Learning organisatiebreed in te zetten, dan kies je zelf de plaats waar je de video wilt plaatsen. Meestal is dit op een interne webpagina of portal. Wij sturen een embedcode die je op de pagina plaatst en zorgen voor een afgeschermde toegang tot de gebruiksstatistieken. En het werkt altijd. Geen omkijken naar onderhoud, beheer of bug fixing. Dat doen wij voor je.De videotool inzetten binnen je organisatie? Dat kan.


Laat een bericht achter of mail naar info[at]studio-i.nl  


 
 
 
 
 
 
 

Wat gebeurt er nadat je op [Verstuur] hebt geklikt? Dan nemen we binnen twee werkdagen contact op om vragen te beantwoorden.

Je gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.

Productie en partners

Productie en beschikbaarstelling: Studio Interactive

Content: Kenniscentrum Overgang, met bijdragen van Vera Haitsma (gynaecoloog) en Alex Ariaens (praktijkondersteuner bedrijfsarts Synthra)

Ontwikkelpartners: Hogeschool Utrecht en Zilveren Kruis

Mede mogelijk gemaakt door Hogeschool van Arnhem en Nijmegen


Studio Interactive | Specialist in interactieve video en online interactiefilm

Move your Audience!


© Copyright Studio Interactive 2017-2019

All Rights Reserved.

Disclaimer: aan de informatie op deze pagina kunnen geen rechten ontleend worden.