eLearning Vitaliteit

 

*) Basisfuncties, bij 750 werknemers.

Online 24/7 vitaliteitstraining.

Interactieve video tooling

 

VITALITEIT OP DE WERKVLOER

Ontwikkeld ism. Hogeschool Utrecht en Zilveren Kruis

 

 

 

Voor nog geen €3,75 per medewerker*.

Eén vaste prijs voor je organisatie, geen oplopende kosten bij meer gebruikers.

Interactief vitaliteitsprogramma in de vorm van een film.

Een film waarin we de hoofdpersoon in diverse, voor iedereen herkenbare werk- en privésituaties zien. Wat anders is aan deze video, is dat je zélf keuzes maakt. Hele gewone, dagelijkse keuzes die je normaal gesproken in die situatie ook zou maken. Zo gewoon dat je er misschien niet eens bij stilstaat.

Wat doen die keuzes met je vitaliteit? In de video wordt dit effect zichtbaar aan de hand van energiebatterijtjes die zich vullen (of niet). Vitaliteitscoach Esmée Meulenkamp staat aan de zijlijn en geeft feedback na elke situatie. Een interventie op het juiste moment. Zowel verbaal, als met een praktische teksttip om rustig (na) te lezen, en met grafische weergave van persoonlijk behaalde energieniveau's.

 

 

(Als expert op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid en Vitaliteit adviseert Maaike organisaties bij het inrichten van integraal vitaliteitsmanagement. Voor de programma’s die ze ontwikkelt zoekt ze steeds naar nieuwe wegen om medewerkers te enthousiasmeren en – letterlijk en figuurlijk – in beweging te krijgen).

De interactieve Vitaliteitsvideo is het eerste ‘instrument’ waarvan ik oprecht geloof dat medewerkers geboeid blijven en in actie komen. Het grote verschil met standaard e-learning modules is dat deze videotraining heel persoonlijk is en acteert op wat de deelnemer antwoordt of doet. Je hebt het idee dat je met een live vitaliteitscoach aan het praten bent! Er is geen one-size-fits-all oplossing voor Vitaliteit, zoveel mensen zoveel behoeften. WorkHeroes en Studio Interactive hebben dat heel goed begrepen! Van harte aanbevolen dus.

 

Maaike Thijssen – Oprichter Corporate Vitality Experts

Vitaliteit verhogen met Interactive Video Learning

Fun, leren en cijfermatig inzicht.

 

 

Waarom en voor wie?

Veel mensen doen onbewust de verkeerde dingen. Fysiek, mentaal en emotioneel vult de batterij zich niet, maar loopt dan leeg. Stress en vermoeidheid liggen op de loer. Voor organisaties is vermoeidheid een groot verborgen probleem. Lage productiviteit, gezondheidsklachten, verzuim en zelfs depressies zijn gevolgen van oververmoeidheid. Tijd om het anders te doen. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

 

Veranderen is moeilijk en naar jezelf kijken kan confronterend zijn. Soms is er weerstand. Of is de wil er wel, maar laten de agenda's een intensief trainingsprogramma niet toe. Er moet ook nog 'gewoon' gewerkt worden. Hoe dan tóch de vitaliteit een boost geven? Medewerkers bewust maken van hun eigen gedrag, van hun eigen keuzes? Zonder ze altijd bij elkaar te hoeven roepen?

 

De interactieve videotool geeft de HR-manager modern gereedschap waar medewerkers graag mee aan de slag gaan. Ze worden zich bewust van hun (onbewuste) gedrag gedurende de dag en dat ze zélf telkens een keuze hebben. De korte interventies van Esmée zorgen voor de juiste tips op het juiste moment. Onderwerpen die aan bod komen:

 

  • Eet- en slaapgewoontes
  • Energiek wakker worden
  • Voeding & beweging
  • Energiek je werkdag beginnen
  • Energie behouden tijdens meetings
  • Werkdruk: stress & ontspanning
  • Koffie, water en 'gezonde' tussendoortjes
  • Bewustzijn (purpose) van dingen die je doet en waarom
  • Dagritme (ochtend- en slaaproutine, desk work-out, ontspannen de nacht in, etc.)
  • Veranderen van gewoontes, werk- & leefplezier

 

Gemiddelde kijktijd: 20 minuten.

 

 

Het concept is laagdrempelig, leuk en leerzaam. Niet alleen voor de deelnemer, ook voor de (HR-)organisatie is het leerzaam. De peilstokfunctie geeft een realtime rapportage van alle gemaakte keuzes. Zo zie je in één oogopslag waar medewerkers zich fysiek, mentaal en emotioneel kunnen ontwikkelen. Het geeft het management een startpunt voor een verbeterprogramma. Bovendien kunnen de keuzes voor bepaalde verdiepingsthema's nu ook cijfermatig onderbouwd worden.

 

Functies en prijzen

Basisfuncties

Elke installatie van de Video Learning heeft minimaal de volgende functies. Tarieven zijn afhankelijk van de grootte van de organisatie waarvoor de vLearning wordt ingezet.

< 250

medewerkers

250-1000

medewerkers

> 1000

medewerkers

24/7 beschikbaar, op elk device

Mogelijkheid om op het eigen domein te plaatsen, bijvoorbeeld in een webpagina op het HR-portaal of intranet (geen extra kosten)

Tussentijdse terugkoppelingen (hoogte van energieniveau’s op basis van de keuzes van de kijker)

Praktische tips. Bij verschillende onderwerpen wordt er verdiepende content aangeboden. Aanklikbaar vanuit de juiste scène en verschijnt in een tekstkader

 

Downloadable booklet met alle inzichten en tips uit de training. Inclusief een actieplan voor meer energie

AVG-Proof

Prijs:

(1750)

(2750)

(4250)

Tijdelijk aanbod (tot april 2019):

1400

2200

3400

Add-ons

Bepaal zelf hoe uitgebreid de Video Learning voor jouw organisatie wordt. Uitbreidingen kunnen ook achteraf worden toegevoegd.

 

 

 

Content op maat. Integreer je eigen vitaliteitsbeleid zoveel mogelijk in de vLearning. Specifieke termen, onderwerpen, verwijzingen naar interne programma's, etc. kunnen worden verwerkt onder of in plaats van de praktische tips

+ 2500

+ 3250

+ 3950

In eigen huisstijl (eigen look & feel met bedrijfsnaam, logo en kleuren)

+ 750

+ 950

+ 1150

Peilstokfunctie Data Insights: database met managementrapportage (statistiekenpagina met o.a.: aantal gebruikers, grafische weergave van gekozen antwoorden, aantallen deelnemers per periode, scores per thema, etc. Inclusief Quick Dive Reporting*)

+ 1500

+ 2500

+ 3750

*) Met Quick Dive Reporting© wordt er direct naar het juiste fragment in de film gesprongen zodra een statistiek (vraag of antwoordmogelijkheid) in het dashboard wordt aangeklikt. Een apart venster met het juiste filmfragment verschijnt over de managementrapportage en de film start meteen, vanaf de juiste seconde in de betreffende scène. Zo zie je meteen welke scène ook alweer bedoeld werd.

 

 

Prijzen zijn in euro's, exclusief 21% btw en geldig in 2019. Een gebruikslicentie wordt verstrekt voor één jaar. De opvolgende jaren zijn substantieel goedkoper (66% voor het tweede en 33% voor de overige jaren). Kijk op deze pagina voor de gebruiksvoorwaarden (link).

 

Hogeschool? Dan gelden andere tarieven en voorwaarden; klik hier.

Blended Learning

De videocoach live voor de groep

De Interactieve Video Learning is 24/7 op elk gewenst device te doen. Dat is handig. Maar soms wil je net wat meer. Bijvoorbeeld de vitaliteitscoach van het scherm halen en voor je groep zetten. In aanvulling op het individuele gebruik van de video tool. Dat kan. Neem contact op voor de mogelijkheden en beschiikbaarheid.

Dagversie

Een heel jaar de vLearning gebruiken is prettig, maar niet altijd nodig. Stel dat je een vitaliteitsdag organiseert. Of je hebt een congres, bijeenkomst of kick-off en wilt die dag extra cachet geven. Dan is een dagversie interessant. Voor slechts 950,- stellen wij een basisversie beschikbaar, met een houdbaarheid van een aantal dagen. Neem gerust even contact op om je wensen te bespreken, dan denken we mee.

 

Implementatie makkelijker dan gedacht

De techniek die we binnen Studio Interactive gebruiken laat zich heel gemakkelijk implementeren. Het enige dat nodig is, is een internetverbinding en een webpagina waar je medewerker de video kan bekijken. Dat is alles. Kies je ervoor om de Video Learning organisatiebreed in te zetten, dan kies je zelf de plaats waar je de video wilt plaatsen. Meestal is dit op een interne webpagina of portal. Wij sturen een embedcode die je op de pagina plaatst en zorgen voor een afgeschermde toegang tot de gebruiksstatistieken. En het werkt altijd. Geen omkijken naar onderhoud, beheer of bug fixing. Dat doen wij voor je.

 

 

De videotool meteen inzetten? Maak gebruik van het introductievoordeel*

 

Laat een bericht achter of bel met Robert op 06 3882 7519.

 

Ik heb een paar vragen, bel mij aub
Ik wil de training aanschaffen, stuur mij een offerte
Naast deze training ben ik ook geïnteresseerd in Het Verzuimgesprek en Werk & Overgang
Anders (laat een bericht hieronder achter)
 
 
 
 
 

Wat gebeurt er nadat je op [Verstuur] hebt geklikt? Dan nemen we binnen twee werkdagen contact op om vragen te beantwoorden.

Je gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.

 

*) De korting geldt bij directe betaling. Zodra de betaling binnen is, stellen wij de videotool beschikbaar. Actie loopt tot 1 april 2019.

Klik hier voor de actievoorwaarden.

Met dit product willen we werkend Nederland vitaliseren (‘Leren vitaliseren’). Werkdruk en stress nemen enorm toe, de moderne maatschappij vraagt veel van de werkende mens. Het kan ook anders, gezonder, met meer plezier, meer resultaat, minder uitval, etc. Dit product is ontwikkeld in samenwerking met Zilveren Kruis en Hogeschool Utrecht. Met acteur/musicalster Robin van den Akker en genomineerd HR-talent van het jaar en vitaliteitsauteur Esmée Meulenkamp. Interactive Video Learning is nieuwe techniek. Je blijft bij de les omdat je als het ware in de video gezogen wordt. Veel meer dus dan een gewoon filmpje om iets te verhelderen. Doordat het 24/7 op elk device te doen is, maakt het Micro Learning mogelijk.

De tussentijdse metingen en batterijtjes stimuleren je om de training af te maken en het steeds beter te doen. Deze vLearning is veelzijdig, met verdiepingstips, een samenspel van vitaliteitscoach, voice-over, acteur en eigen inbreng en de aantrekkelijkheid van het format: We volgen Robin gedurende de dag, jij maakt de keuzes en ziet direct het effect ervan.

 

Database-inzichten geven de HR-organisatie een peilstok. In één oogopslag zie je op welk vlak van fysiek, mentaal en emotioneel de werknemers er goed voorstaan/nog wat werk te doen hebben. Weinig moeite hoef je te doen om weerstand te overwinnen. Werknemers doen vrijwillig en met plezier de video en laten - zonder extra moeite te hoeven doen (en dat HR er achteraan moet) - hun data achter. Laat je mensen zich eigenaar voelen van hun vitaliteit.

 

Productie en partners

Productie en beschikbaarstelling: Studio Interactive.

Content: WorkHeroes.

Ontwikkelpartners: Hogeschool Utrecht en Zilveren Kruis Achmea.

Studio Interactive | Specialist in interactieve video en online interactiefilm

Start moving your Audience!

 

© Copyright Studio Interactive 2017-2019

All Rights Reserved.

Disclaimer: aan de informatie op deze pagina kunnen geen rechten ontleend worden.