Functies-en-prijzen


VERZUIMPREVENTIE

Online interactieve Video eLearnings


Weten waar je aan toe bent:

transparante tarieven.


FUNCTIES EN PRIJZENBasisversies

De videotrainingen 'Werkdruk', 'Vitaliteit', 'Overgang' en 'Verzuimgesprek' worden geleverd met minimaal onderstaande functies:


 • 24/7 beschikbaar, op elk device (100% responsive)
 • Plaatsing op eigen domein, in een webpagina op het HR-portaal
 • Tussentijdse terugkoppelingen en directe feedbacks, binnen de video
 • Video pauzeren, skippen intro/uitleg, scène-replay, scènekeuzeknop
 • Praktische tips. Bij verschillende onderwerpen wordt er verdiepende content aangeboden. Aanklikbaar vanuit de juiste scène en verschijnt in een tekstkader
 • Onbeperkt gebruik binnen de eigen organisatie (licenties worden verstrekt voor de gehele organisatie, dus niet per gebruiker)
 • AVG-Proof 

< 250

medewerkers

250-1000

medewerkers

> 1000

medewerkers

1750,-

2750,-

4250,-

Prijs basisversie (per organisatie, per Video eLearning):

Uitgebreide versies

De basisversies kunnen worden uitgebreid met:


 • Content op maat. Integreer je eigen beleid zoveel mogelijk in de vLearning. Specifieke termen, onderwerpen, verwijzingen naar interne programma's, etc. kunnen worden verwerkt onder of in plaats van de praktische tips
 • In eigen huisstijl (eigen look & feel met bedrijfsnaam, logo en kleuren)
 • Peilstokfunctie Data Insights: database met managementrapportage (statistiekenpagina met o.a.: aantal gebruikers, grafische weergave van gekozen antwoorden, aantallen deelnemers per periode, scores per thema, etc. Inclusief Quick Dive Reporting*)
 • Ondertiteling (NL/ENG) - per training, per taal


Meerprijs add-ons (per organisatie, per Video eLearning):

< 250

medewerkers

250-1000

medewerkers

> 1000

medewerkers

Content op maat

+ 2500

+ 3250

+ 3950

Huisstijl

+ 950

+ 1050

+ 1150

Statistieken

+ 1500

+ 1900

+ 2250

Ondertiteling

+ 850

+ 850

+ 850

Tarieven zijn afhankelijk van de grootte van de organisatie. Een licentie wordt verstrekt voor de periode van één jaar. Verlenging is uiteraard mogelijk.


Prijzen zijn in euro's, exclusief 21% btw en geldig in 2021. Een gebruikslicentie wordt verstrekt voor één jaar. De opvolgende jaren zijn voordeliger (66% voor het tweede en 33% voor de overige jaren, gebaseerd op de basisversie). Kijk op deze pagina voor de gebruiksvoorwaarden (link). 


*) Met Quick Dive Reporting© wordt er direct naar het juiste fragment in de film gesprongen zodra een statistiek (vraag of antwoordmogelijkheid) in het dashboard wordt aangeklikt. Een apart venster met het juiste filmfragment verschijnt over de managementrapportage en de film start meteen, vanaf de juiste seconde in de betreffende scène. Zo zie je meteen welke scène ook alweer bedoeld werd.

Dagversie

Een heel jaar de vLearning gebruiken is prettig, maar niet altijd nodig. Stel dat je een vitaliteitsdag of 'dag van de overgang' organiseert, en wilt die dag extra cachet geven. Dan is een dagversie interessant. Voor slechts 950,- stellen wij een basisversie beschikbaar, met een houdbaarheid van een aantal dagen. Neem gerust contact op om je wensen te bespreken, dan denken we mee.WERKDRUK      ♦        VITALITEIT     ♦       DE OVERGANG      ♦      VERZUIMGESPREK

Ook deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op 'Prima' gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Lees meer
Prima