Vitaliteitstraining

... Met het gemak waarop je naar Netflix, YouTube of Jinek kijkt.

Aankondiging

BINNENKORT BESCHIKBAAR!

Verhoog de vitaliteit van je organisatie.

Met Interactieve Video Learning. Recept voor een vitale dag!

Voor organisaties is vermoeidheid een groot verborgen probleem. Lagere prestaties en productiviteit, gezondheidsklachten, verzuim en zelfs depressies zijn het gevolg.

 

Elk programma dat werknemers vitaler maakt, draagt bij aan het welzijn van de mensen en de resultaten van de organisatie. En dat willen we allemaal. Maar er is ook weleens weerstand. Veranderen is moeilijk, en naar jezelf kijken kan confronterend zijn. Bovendien laten de agenda's van de medewerkers lang niet altijd een intensief programma toe. Er moet ook nog 'gewoon' gewerkt worden.

 

Hoe dan tóch de vitaliteit een flinke duw in de goede richting geven? Medewerkers bewust maken van hun eigen gedrag, van hun eigen keuzes? Zonder ze altijd bij elkaar te hoeven roepen? Vitaal maken, zelfs vanuit hun luie stoel?!

 

Tijd voor iets nieuws.

Verhoog de productiviteit van je medewerkers met het gemak waarop ze naar Netflix, YouTube of Jinek kijken. Met de Interactieve Video eLearning Vitaliteit binnen organisaties trainen werknemers zich in het maken van de juiste keuzes. Of het nou gaat om bewegen, voeding, slaap of stress.

Vitaliteit verhogen met Interactive Video Learning

Voor wie en waarom?

 

Eigenlijk weten we het allemaal wel. Meer bewegen, vaker bewegen, beter eten, op tijd naar bed, water drinken, noem maar op. Helaas zijn dit containerbegrippen en doen maar weinig mensen er écht iets mee. Elke HR-manager weet dat gedragsverandering beter gaat met concrete en direct toepasbare tips en adviezen.

 

In de videotool gebeurt dit, vanuit een interactief video format. In de praktijk blijkt dit een verrassende meerwaarde te hebben. Je volgt een acteur gedurende de dag langs situaties die iedereen wel kent. In elke situatie maak je als kijker een keuze en zie je de gevolgen ervan voor je energieniveau's. Zo weet je meteen op welke punten je kunt verbeteren.

 

De interactieve videotool geeft de HR-manager modern gereedschap waar medewerkers graag mee aan de slag gaan. Ze worden zich bewust van hun (onbewuste) gedrag gedurende de dag doordat ze zélf telkens een keuze hebben. De korte interventies van de vitaliteitscoach zorgen voor de juiste tips op het juiste moment. Het concept is laagdrempelig, leuk en leerzaam.

 

Maar niet alleen voor de medewerker. Ook voor de (HR-)organisatie is het leerzaam. De peilstokfunctie geeft een realtime rapportage van alle gemaakte keuzes. Zo zie je in één oogopslag waar medewerkers zich fysiek, mentaal en emotioneel kunnen verbeteren. Wel zo handig. Het geeft je bijvoorbeeld een startpunt voor een verbeterprogramma. Bovendien kunnen de keuzes voor bepaalde verdiepingsthema's nu ook cijfermatig onderbouwd worden.

Implementatie makkelijker dan gedacht

De techniek die we binnen Studio Interactive gebruiken laat zich heel gemakkelijk invoeren. Het enige dat nodig is, is een internetverbinding. Dat is alles. Kies je ervoor om de Video Learning organisatiebreed in te zetten, dan kies je zelf de plaats waar je de video wilt plaatsen. Meestal is dit op een interne webpagina of portal. Wij sturen een embedcode die je op de pagina plaatst en zorgen voor een afgeschermde toegang tot de gebruiksstatistieken. En het werkt altijd. Geen omkijken naar onderhoud, beheer of bug fixing. Dat doen wij voor je.

 

 

Zet de videotool in voor je eigen organisatie!

 

Binnenkort komen er diverse versies beschikbaar. Wil je op de hoogte blijven van de eerste release? Laat hieronder je bericht achter.

 

Mail mij zodra de eerste release beschikbaar is.
 
 
 
 

Je gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.

Met dit product willen we werkend Nederland vitaliseren (‘Leren vitaliseren’). Werkdruk en stress nemen enorm toe, de moderne maatschappij vraagt veel van de werkende mens. Het kan ook anders, gezonder, met meer plezier, meer resultaat, minder uitval, etc. Dit product is ontwikkeld in samenwerking met Zilveren Kruis en Hogeschool Utrecht. Met acteur/musicalster Robin van den Akker en genomineerd HR-talent van het jaar en vitaliteitsauteur Esmée Meulenkamp. Interactive Video Learning is nieuwe techniek. Je blijft bij de les omdat je als het ware in de video gezogen wordt. Veel meer dus dan een gewoon filmpje om iets te verhelderen. Doordat het 24/7 op elk device te doen is, maakt het Micro Learning mogelijk.

De tussentijdse metingen en batterijtjes stimuleren je om de training af te maken en het steeds beter te doen. Deze vLearning is veelzijdig, met verdiepingstips, een samenspel van vitaliteitscoach, voice-over, acteur en eigen inbreng en de aantrekkelijkheid van het format: We volgen Robin gedurende de dag, jij maakt de keuzes en ziet direct het effect ervan.

 

Database-inzichten geven de HR-organisatie een peilstok. In één oogopslag zie je op welk vlak van fysiek, mentaal en emotioneel de werknemers er goed voorstaan/nog wat werk te doen hebben. Weinig moeite hoef je te doen om weerstand te overwinnen. Werknemers doen vrijwillig en met plezier de video en laten - zonder extra moeite te hoeven doen (en dat HR er achteraan moet) - hun data achter. Laat je mensen zich eigenaar voelen van hun vitaliteit.

 

Productie en partners

Productie en beschikbaarstelling: Studio Interactive.

Content: WorkHeroes.

Ontwikkelpartners: Hogeschool Utrecht en Zilveren Kruis Achmea.

Studio Interactive | Specialist in interactieve video en online interactiefilm

Start moving your Audience!

 

© Copyright Studio Interactive 2017-2019

All Rights Reserved.

Disclaimer: aan de informatie op deze pagina kunnen geen rechten ontleend worden.