HR Movies

HR Movies.

Video Learnings met resultaat.

Voor mens en organisatie.

Het HR-domein faciliteert prestaties en productiviteit, vitaliteit en welzijn, en leren en ontwikkelen. Vaak worden leer- en ontwikkelprogramma's aangeboden om de medewerkers beter te laten presteren, al dan niet op verschillende aspecten.

 

In de praktijk blijft lang niet alles hangen. Soms is het moeilijk om een training of workshops ingeroosterd te krijgen, omdat niet iedereen op hetzelfde dag en tijdstip beschikbaar is. En luisteren naar een verhaal kan niet iedereen even goed. Weer anderen hebben een hekel aan rollenspellen, waardoor er weerstand ontstaat in plaats van dat de positief gewerkt wordt aan ontwikkeling.

 

Dankzij Hogeschool Utrecht en Zilveren Kruis Achmea hebben we een aantal HR-videoproducten die we online beschikbaar stellen. In veel gevallen betreft de investering een fractie van wat het zou kosten om zelf een dergelijke productie te maken. Daarbij komt dat de videoproducten bij meerdere organisaties draaien en door en door getest zijn.

 

Interessant eraan zijn de mogelijkheden om video(content) op maat te laten maken. Bijvoorbeeld de eigen huisstijl en logo in de video, of een eigen aanpassing/aanvulling op de content of een eigen, afgeschermde database onder de video die alleen voor jouw organisatie in statistieken het gebruik en kennisniveau van de medewerkers inzichtelijk maakt.

 

 

Beschikbare producten:

 

Vaardigheidstraining Verzuimgesprek voeren [meer info]

 

Vitaliteit op de werkvloer [meer info]

 

Vrouwen, organisaties en de overgang (in productie)

 

Teamwork Skills (in productie)

Studio Interactive is specialist in interactieve video

Start moving your audience!

 

© Copyright Studio Interactive 2016-2018

All Rights Reserved.