HR Movies

HR Movies.

Video Learnings waarmee je

mensen in beweging zet!

Het HR-domein faciliteert prestaties en productiviteit, vitaliteit en welzijn, en leren en ontwikkelen. Vaak worden leer- en ontwikkelprogramma's aangeboden om de medewerkers beter te laten presteren, al dan niet op verschillende aspecten.


In de praktijk blijft lang niet alles hangen. Soms is het moeilijk om een training of workshops ingeroosterd te krijgen, omdat niet iedereen op hetzelfde dag en tijdstip beschikbaar is. En luisteren naar een verhaal kan niet iedereen even goed. Weer anderen hebben een hekel aan rollenspellen, waardoor er weerstand ontstaat in plaats van dat er positief gewerkt wordt aan ontwikkeling.


Dankzij Hogeschool Utrecht en Zilveren Kruis hebben we een aantal videoproducten onder de paraplu van verzuimpreventie die we online beschikbaar stellen. De investering is een fractie van wat het zou kosten om zelf een dergelijke productie te maken. Daarbij komt dat de videoproducten bij meerdere organisaties draaien en door en door getest zijn.


Ook interessant is de mogelijkheid om video(content) op maat te laten maken. Bijvoorbeeld de eigen huisstijl en logo in de video, of een eigen aanpassing/aanvulling op de content of een eigen, afgeschermde database onder de video die alleen voor jouw organisatie in statistieken het gebruik en kennisniveau van de medewerkers inzichtelijk maakt. Of - in het geval van de vitaliteitstraining - je eigen vitaliteitsbeleid aan te stippen.Beschikbare producten (videotrainingen):


Vaardigheidstraining Verzuimgesprek voeren [meer info]


Vitaliteit op de werkvloer [meer info]


Werk & Overgang [meer info]


Van werkdruk naar zelfregie [beschikbaar november 2019]


Onboarding [in productie; meer info]Studio Interactive is specialist in interactieve video

Start moving your audience!


© Copyright Studio Interactive 2016-2018

All Rights Reserved.