HR Movies.

Video Learnings waarmee je

mensen in beweging zet!

Het HR-domein faciliteert prestaties en productiviteit, vitaliteit en welzijn, en leren en ontwikkelen. Vaak worden leer- en ontwikkelprogramma's aangeboden om de medewerkers beter te laten presteren, al dan niet op verschillende aspecten.


In de praktijk blijft lang niet alles hangen. Soms is het moeilijk om een training of workshops ingeroosterd te krijgen, omdat niet iedereen op hetzelfde dag en tijdstip beschikbaar is. En luisteren naar een verhaal kan niet iedereen even goed. Weer anderen hebben een hekel aan rollenspellen, waardoor er weerstand ontstaat in plaats van dat er positief gewerkt wordt aan ontwikkeling.


Dankzij Hogeschool Utrecht en Zilveren Kruis hebben we een aantal videoproducten onder de paraplu van verzuimpreventie die we online beschikbaar stellen. De investering is een fractie van wat het zou kosten om zelf een dergelijke productie te maken. Daarbij komt dat de videoproducten bij meerdere organisaties draaien en door en door getest zijn.


Ook interessant is de mogelijkheid om video(content) op maat te laten maken. Bijvoorbeeld door het eigen vitaliteits- of werkdrukbeleid een plek te geven. Teksten en afbeeldingen kunnen in de videotraining geplaatst worden op de plekken waar de kijker de meeste aandacht heeft voor het betreffende onderwerp.


Daarnaast is het mogelijk om de eigen huisstijl en logo in de video te verwerken en een afgeschermde database onder de video te plaatsen die grafisch het gebruik en kennisniveau van de medewerkers inzichtelijk maakt. Beschikbare producten (videotrainingen):


Vaardigheidstraining Verzuimgesprek voeren [meer info]


Vitaliteit op de werkvloer [meer info]


Werk & Overgang [meer info]


Van werkdruk naar zelfregie [meer info]
Studio Interactive is specialist in interactieve video

Start moving your audience!


© Copyright Studio Interactive 2016-2018

All Rights Reserved.