verzuimdemo

Omdat je niet altíjd zin hebt

in rollenspellen.

(Verzuimtraining versie Onderwijs)


Maar toch een goed verzuimgesprek wilt leren voeren.


Verbeter de gespreksvaardigheden van leidinggevenden en breng het verzuim omlaag. Met de interactieve online videotraining! 24/7, op elk gewenst device.


Probeer hier alvast één van de zes oefenscenario's uit de training

(klik op het plaatje): 


NB: Deze demoversie bestaat uit één van de in totaal zes oefenscenario's van de gehele videotraining. Tijdens de video wordt gevraagd om keuzes te maken voor bepaalde oefeningen; in deze demoversie wordt telkens hetzelfde scenario ingestart, ook al kies je anders (je kunt dus alleen het oefenscenario doen van de assertieve medewerker die geen problemen heeft met een conflict).


De volledige training aan je leidinggevenden aanbieden? Dat kan al vanaf 750,-, ongeacht het aantal deelnemers, onbeperkte looptijd. Info onderaan de pagina.
'Toen ik voor het eerst de interactieve videotraining zag was ik blij verrast,

dit had ik eerder moeten zien! De training is zowel leuk als leerzaam'.


Ingrid Benda - Adviseur Arbo, Veiligheid en Vitaliteit, De Haagse Hogeschool

Ziekteverzuim verlagen met Interactive Video Learning.

Niet alleen attractief voor de deelnemer, ook heel erg leerzaam. Deze interactieve videotraining is er voor leidinggevenden om hun vaardigheden in de communicatie met medewerkers in het verzuim aan te scherpen.


In de praktijk blijkt dat zowel de eerste ziekmelding als het persoonlijke gesprek na enige tijd afwezigheid geen gemakkelijke gesprekken zijn. Het goed inleven en invoelen is belangrijk om de medewerker weer aan de slag te krijgen, dan wel te houden. Echter, té invoelend kan schadelijk zijn voor de doelen van de organisatie. Leidinggevenden die zich bewust zijn van die balans en in gesprekken daarnaar handelen, houden het verzuim in de hand en verhogen de productiviteit van hun afdeling.


Deze training is gemaakt door Studio Interactive in samenwerking met de Hogeschool Utrecht en LTC, de Haagse Hogeschool en Zilveren Kruis Achmea.


Terugkoppeling in persoonlijke én een managementrapportage


Door te oefenen met de scenario's, de reacties van de acteurs en de feedback van de trainer werk je direct aan je persoonlijke ontwikkeling. En er is meer. Met het doorlopen van de video worden verschillende dingen gemeten. Zo wordt aan het begin van de training gevraagd om de eigen communicatiestijl op te geven (mensgericht/resultaatgericht/beide). Als de leidinggevende vervolgens aan de slag gaat met de verschillende oefenscenario's komt de wérkelijke stijl van communiceren naar boven (op basis van de gemaakte keuzes).


Voor de leidinggevende is het prettig om na de videotraining te zien wat de eigen persoonlijke resultaten zijn op de lijn van mens- versus resultaatgericht.


Voor de organisatie (bijvoorbeeld de HR-afdeling) is het interessant om te zien welke gesprekken het vaakst gespeeld worden. Daaraan zie je meteen aan welke typen training of praktijksituaties blijkbaar behoefte is. Hiermee is de training niet alleen een aanscherping van gespreksvaardigheden, maar ook een behoeftenpeiler voor de organisatie (derde pie chart).


Nulmeting interactieve verzuim videotraining
Score interactieve verzuim videotraining
Gekozen gesprekken interactieve verzuim videotraining

Per scène is bovendien direct inzichtelijk welke antwoorden gegeven zijn. In één oogopslag is de verdeling te zien tussen foute (rood) en goede (groen) antwoorden. De Quick Dive Reporting zorgt ervoor dat bij het aanklikken van de informatie in de pie chart meteen het bijbehorende filmfragment wordt getoond.


Interactieve videotraining (Versie Onderwijs)

Functies en versies

Functies:

Versie

Basis

Versie

Huisstijl

Versie

Stats

Aantal oefenscenario’s

6

6

6

24/7 beschikbaar, op elk device

Versie beschikbaar op eigen domein (bijvoorbeeld in een webpagina op het HR-portaal of intranet)

Nulmeting ‘Zelfinschatting’: Waar denkt de kijker zelf te staan op de lijn van resultaat- versus mensgericht

Terugkoppeling nulmeting (zelfinschatting afgezet tegen werkelijke beantwoording van de vragen)

AVG-Proof (Algemene Verordening Gegevensbescherming)

Eigen URL/login

-

In eigen huisstijl (voorplaat en tussenplaten met eigen bedrijfsnaam, logo en kleurstelling)

-

Database met managementrapportage (statistiekenpagina met o.a.: aantal gebruikers, werkelijke score t.o.v. eigen inschatting op geaggregeerd niveau, eersteronderesultaten per gebruiker, grafische weergave in pie charts (verdeling van antwoorden))

-

-

Met Quick Dive Reporting (Direct vanuit de statistiekenpagina naar het juiste fragment in de film springen, zodra een statistiek (oefening, vraag of antwoordmogelijkheid) in het dashboard wordt aangeklikt.

-

-

Prijs (voor onderwijsinstellingen):

750

1450

2750

Prijzen zijn eenmalig, exclusief 21% btw en geldig in 2019. Een gebruikslicentie wordt normaliter verstrekt voor één jaar. Voor (Hoge)scholen en universiteiten is de licentie voor onbepaalde tijd; het betreft hier dus een eenmalige uitgave tegenover jarenlang gebruik (ongeacht het aantal werknemers of leidinggevenden die het gaan gebruiken).

Instellingen die al met de verzuimtraining werken:

Hogeschool Utrecht, Haagse Hogeschool, Aeres Dronten, Inholland, Windesheim, Saxion, e.a.Zet de videotool in voor je eigen organisatie!


En verbeter de gespreksvaardigheden van leidinggevenden.

Enige technische vereiste is een werkende internetverbinding. Dat is alles!Ja, ik wil de online verzuimtraining mogelijk inzetten voor mijn organisatie:


 
 
 
 
 
 

Wat gebeurt er nadat je op [Verstuur] hebt geklikt? Dan nemen we binnen twee werkdagen contact op om vragen te beantwoorden.

Je gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.

Productie en partners

Productie en beschikbaarstelling: Studio Interactive.

Content: LTC Zwolle.

Ontwikkelpartners: Hogeschool Utrecht en Zilveren Kruis.

Studio Interactive | Specialist in interactieve video en online interactiefilm

Move your audience!


© Copyright Studio Interactive 2017-2019

All Rights Reserved.

Disclaimer: aan de informatie op deze pagina kunnen geen rechten ontleend worden.